118 Atletico Madrid Jalkapallo Pelipaidat OliveP

November 13, 2021|

Pearsons lag vant 3-0 på Vicarage Road for å bli det første laget som beseiret Liverpool i Premier League denne sesongen, med Ismaila Sarr som scoret en tannregulering og Troy Deeney fant også nettet.
Maillot Chelsea Etter å ha skapt de bedre sjansene i første omgang, fikk Hornets dominansen til å telle da Sarr åpnet scoringen i det 54. minutt fra Abdoulaye Doucoures innlegg.

Selv om de mottok mye ros for seieren, er Watford bare over nedrykksstreken på målforskjell, og Pearson vet at det er noen tøffe oppgaver som venter.
magliette calcio a poco prezzo Watford -manager Nigel Pearson insisterer på at hans side fortsatt har mye arbeid å gjøre for å unngå nedrykk til tross for sjokkseieren over Liverpool.
YasminBet ronaldo drakt WhitneyCh

Watford gjorde 2-0 seks minutter senere da Deeney produserte en fantastisk gjennomspill for Sarr å løpe av gårde på mål, og han viste stor ro til å briste den pågående Alisson.
Trent Alexander-Arnolds dårlige bakpass passet Sarr til å komme inn igjen med 72 på klokken, og han la seg tilbake for Deeney å krølle hjem og sende Vicarage Road inn i pandemonium.

###

YasminBet ronaldo drakt WhitneyCh

Categories: Politics::Current Events

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rating*

Support