501 sverigetröja barn Lillie

November 13, 2021|

441 Goedkope Barcelona shirt OUCAde

Rojo, som är kontraktslös sommaren 2021, gjorde bara tre Premier League -matcher den senaste säsongen innan han lämnade utlånad i januari -fönstret.
GradyVida billige fotballdrakter BrittCutt Försvararen tycktes inte ha någon långsiktig framtid på Old Trafford även före hans förseelse och Solskjaer lämnades ‘ointresserad’ när han fick veta om Rojos helgregelbrott, med argentinaren i ‘hett vatten’ med sin manager.

United har enligt uppgift försökt hitta en köpare till den tidigare Sporting Lissabon-försvararen i varje transferfönster under de senaste två åren utan framgång och hans låneperiod hos Estudiantes kommer att ha lockat få friare och spelat bara en gång i ett 2-1-nederlag mot Defensa. 30-åringen, som är utlånad på Estudiantes i Buenos Aires, filmades röka och spela kort med en grupp vänner i ett klipp som laddades upp till Instagram av sin bror, Franco, på lördagskvällen.

Men Rojo hade liten hänsyn till dessa regler när han skrattade och skämtade med vänner i hemstaden La Plata, medan han en dag tidigare hade fotograferats spela fotboll med vänner i en lokal park.
maglietta psg Manchester United kommer att tillrättavisa försvararen Marcos Rojo efter att han bröt låsningsreglerna i Argentina, där tränaren Ole Gunnar Solskjaer hade en svag syn på sina handlingar.

Argentina har varit inlåsta sedan mitten av mars och president Alberto Fernandez förlängde nyligen den rikstäckande obligatoriska karantänen under den 10 maj.
Även om videon hastigt raderades, delades den i sociala medier med supportrar som smällde Rojo för hans beteende när han flaxade riktlinjer för social distansering.
nueva Camisetas Fútbol Italia För att göra saken värre hade försvararen skjortan av Estudiantes ‘rivaler Boca Juniors – med klubblegenden Juan Roman Riquelmes namn på ryggen – som inte har gått bra med supportrar.

###

GradyVida billige fotballdrakter BrittCutt

Categories: Society::Marriage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating*

Support